EL RALL (Programa complet · 02/11/2021)

Amb motiu de la IV Setmana de l’Esport que se celebra aquests dies a Manises, hui hem aprofundit en les desigualtats que pateixen les dones esportistes. Tot i els avanços que s’han fet, les dones encara viuen moltes injustícies, i ens ho han confirmat la directora del documental “Campiones sense límits” i les esportistes maniseres Elba Garfella, jugadora del València Basket i Premi millor esportista 2020 del municipi, i Yurena Hueso, l’atleta manisera que va ser guardonada l’any passat.
L’espai “Terra llegendària” de Juan Francisco Ferrándiz ens ha acostat a rondalles que els nostres avantpassats contaven a la llum de la llar el Dia de les Ànimes. I ha arribat acompanyat de dos de les veus de les companyes i companys de la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes: Jordi Coll, de Ràdio Godella, i Elena Mira, de Ràdio Pinoso.
Des de Sant Vicent del Raspeig, Gràcia Jiménez ens ha ajudat a escriure i canalitzar la nostra imaginació. Ens ha donat nous consells per a iniciar els nostres textos i hem desvelat el repte de la setmana.
Amb la nostra mestra de capçalera, Irene Alegría, hem reflexionat hui sobre la nova regulació dels anuncis publicitaris de productes alimentaris que no són massa sans i que van dirigits als menors de 16 anys. També hem sabut com s’ha rebut esta regulació a les aules i si els menjadors escolars i les cafeteries segueixen les recomanacions escolars.
Amb Inma Mateu ens hem acostat al “Racó de la Banda” per a conéixer la tasca que duen a terme en la Federació de Bandes de la comarca Safor-Valldigna, amb la seua directora Cristina Forner Ausina.
I hem tancat el programa visitant les biblioteques d’Ontinyent i d’Altea, on han apostat per projectes com ara Biblioparcs, que promouen la lectura entre la població des de perspectives diverses.

Comparte esta publicación

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Más contenidos que puedes explorar