EL RALL (Programa complet · 03/01/2022)

Hui, en El Rall, ens detenim en la iniciativa “Albal Circular”, impulsada per l’Associació Del Camp a la Taula i l’ajuntament d’Albal, que acaba de rebre el premi Innovació per a una ciutat sostenible de l’Ajuntament de València. L’objectiu d’aquest projecte és conscienciar el veïnat d’aquest municipi de l’Horta Sud de la importància de tornar les deixalles al medi natural.
A més, hem començat la jornada, la setmana i l’any amb un bon esmorzar que ens ha proporcionat l’energia necessària per a iniciar amb força este 2022. Ens l’han portat els nostres col•laboradors de “La ruta dels esmorzars”. Joan Ferrús, Arnau Clari i Pelayo Máñez ens han contat quin ha sigut per a ells el primer entrepà de l’any.
Amb la panxa plena hem “Descobert paraules”. Aquesta setmana han sigut paraules vinculades amb el calendari de les agències de promoció del valencià. Empar Minguet, tècnica de normalització lingüística de Silla, ens ha acostat l’almanac que porta per lema “El valencià, sempre al teu costat”.
Hem tancat la primera hora del programa conversant assossegadament en les “Xarrades en xarxa”. Amb Pepa Guardiola, Tesa Giner i Josepa Cucó hem parlat hui de les tradicions que envolten la nit més màgica de l’any, la Nit de Reis.
En la segona hora hem parlat d’un aspecte molt concret relacionat amb l’oratge, l’Avapred, l’únic concurs de prediccions meteorològiques valencià organitzat per AVAMET.

Comparte esta publicación

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Más contenidos que puedes explorar