EL RALL (Programa complet · 03/11/2021)

Hui hem aprofundit en el programa Erasmus+, un projecte de la Unió Europea que permet l’intercanvi d’experiències pedagògiques i en el qual participen un bon nombre d’escoles dels nostres pobles com l’IEA Albal, l’institut d’Alpont o el CEIP bec de l’àguila de Sant Vicent del Raspeig. 

Hem fet una parada a Ondara, on este diumenge se celebra la IV Carrera Solidària “En marxa” contra el càncer en benefici de l’Associació Espanyola contra el Càncer, una cita solidària organitzada pel Club d’Atletisme d’esta localitat de la Marina Alta.

A més, hem parlat dels problemes causats pel subarrendament de vivendes, els problemes que ocasionen els “pisos pastera”, una circumstància que patixen algunes comunitats de propietaris. Hem resolt els dubtes amb el Col·legi d’Administradors de Finques de València i Castelló.

Com ja sabeu, el dimecres és per a nosaltres sinònim de “diàleg”, de “converses”. Hui en les “Xarrades en xarxa” hem parlat amb Joan Borja, des d’Altea, Joan Olivares, des d’Otos i Ramón Mampel, des de Traiguera. Hem parlat sobre l’educació i sobre projectes els innovadors que aposten per modernitzar i millorar la qualitat de l’educació i la formació.

En la segona part ens ha visitat el nostre col·laborador gastronòmic Carles Galletero. Com que arriba el fred, al seu cabàs ens ha portat fórmules per a previndre els refredats.

I per a acabar ens hem acostat fins a Ràdio Cocentaina. Des d’allí el nostre col·laborador Ferran Albors ens ha presentat les propietats i els usos de la bracera o herba raspallera.

Comparte esta publicación

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Más contenidos que puedes explorar