EL RALL (Programa complet · 03/12/2021)

Hui, en El Rall, hem conegut el projecte “Teixim llaços des del sud del sud”, una iniciativa que pretén recuperar els punts en comú que uneixen la comarca del Baix Segura amb la resta del territori valencià.

A continuació hem viatjat fins a Alacant perquè allí s’inaugura hui l’exposició “Huellas de un tiempo. D’un temps i d’un país”. Es tracta d’una mostra que homenatja el fotògraf alacantí Perfecto Arjones impulsada per la presidència de la Generalitat Valenciana en col•laboració amb Fundación Mediterráneo.

Seguidament, des de la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes ens han acostat les activitats que es fan aquest cap de setmana.

També hem parlat del concert en benefici de l’Associació d’Alzhèimer de València que se celebra aquesta vesprada al Palau de les Arts de València. En aquest, actuaran els 12 artistes que han gravat el disc “Desorden en el desván” dins de la campanya “Un Pósit por el Alzheimer”.

Com cada divendres, hem portat l’actualitat cinematogràfica amb la secció “Cinestèsia” que ens arriba sempre des de Ràdio Godella. Hui hem parlat de les valencianes i valencians nominats als Goya 2022.

I hem tancat el programa amb l’espai “SonaValència”. El nostre col•laborador Salva Gómez ens ha presentat Isidro Coll, director de l’Ateneu Musical del Port, i així hem sabut com sona aquesta part de la ciutat.

Comparte esta publicación

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Más contenidos que puedes explorar