EL RALL (Programa complet · 04/01/2022)

Hui, en El Rall, hem rebut la visita del Mag Kekóperfil que demà portarà al Teatre Flumen de València una representació molt màgica, l’espectacle “Tachán aquellos años mágicos” que inclou sorpresa final.
En la secció “Terra llegendària” el nostre col•laborador Juan Ferrandiz ha tancat la trilogia de Nadal amb els esperits benefactors de l’hivern. A més, ens ha portat una persona molt especial: el folklorista Sergi Gómez.
Com cada dimarts hem rebut Gràcia Jiménez des dels estudis de Ràdio Sant Vicent per a iniciar la secció “El Rall escriu”. Hui hem aprés a escriure textos instructius. Seguidament, hem rebut les escriptores més constants: Marigel Rosselló, Teresa Verdú, de Muxamel, Teresa Mas, d’ Oriola i Darghi Álvarez, també d’Oriola.
Per últim, Inma Mateu ens ha portat la secció “El racó de la banda”. Hui ha analitzat el concert d’Any Nou i ens ha parlat del Concurs Internacional de composició de Marxes per a la Cavalcada dels Reis Mags organitzat pel Taller de Música Castell Vermell d’Ibi.

Comparte esta publicación

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Más contenidos que puedes explorar