EL RALL (Programa complet · 05/01/2022)

Hui viurem una de les nits més màgiques i plenes d’il•lusió. Els Reis Mags d’Orient estan ja de camí i entre aquesta vesprada i aquesta nit repartiran tots els regals que menuts i grans han demanat en les seues cartes. En El Rall hem tingut el privilegi de parlar amb el rei Baltasar que ens ha contat com estan ell i els seus dos companys abans de començar a repartir els regals.
Després de la visita reial hem parlat amb el mestre d’Educació Infantil i Primària i escriptor David Salvador. Ens ha presentat el seu últim llibre “Spooky i la nit d’ànimes”, una proposta literària que encara podem incloure en la nostra carta als Reis Mags.
També hem escoltat el que ens recomana la nostra mestra de capçalera. Irene Alegría ens ha parlat hui de la síndrome del xiquet hiperregalat ja que dies com hui i demà solen ser els més menuts aquells que més regals reben. Ens ha informat de quina seria la quantitat recomanable de regals per xiquet i com els afecta rebre’n més.
Hem tancat la primera hora del programa ‘Xarrant en xarxa’. Amb Joan Olivares, Ramon Mampel i Joan Borja hem parlat de les tradicions que envolten la nit màgica de hui, de com la recorden ells quan eren menuts i com la viuen ara.
En la segona part ens ha visitat el nostre crític gastronòmic, Carles Galletero. Hui arribava amb el cabàs ple de delícies per a aquesta nit màgica i per a demà. A més, amb ell hem tractat de dilucidar quin és el dolç més consumit aquests dies: la casca o el tortell.
Després hem viatjat fins als peus de la serra de Mariola, concretament fins a l’estació biològica i jardí botànic de Torretes d’Ibi on el seu director, Segundo Ríos, ens ha parlat del trèvol triangular o de quatre fulles.

Comparte esta publicación

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Más contenidos que puedes explorar