EL RALL (Programa complet · 05/11/2021)

El Rall ha començant hui parlant dels Premis MoJo, el premi internacional de periodisme mòbil que organitzen l’agència EFE i la Universitat Oberta de Catalunya i que ahir van ser atorgats. Per segon any consecutiu, el jove periodista albalenc Pedro Pardo es va fer amb el guardó en la categoria d’estudiant. Pedro ha radiografiat la situació límit que pateix l’Albufera de València utilitzant un dispositiu mòbil.
Demà dissabte el MuVIM de València acollirà la Primera Trobada de Comunicació Local, una jornada organitzada per la Direcció General de Comunicació i Relacions Informatives de la Generalitat, la Federació Valenciana de Municipis i Províncies i la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes. Hem conversat amb Pere Rostoll, director general de Comunicació i Relacions Informatives de la Generalitat.
Els divendres són eminentment culturals en “El Rall”. Hui, el director del programa “El Musiquer” que s’emet cada cap de setmana en la ràdio d’À Punt, Zequi Castellano, ens ha acostat les efemèrides musicals de la setmana. Ens ha descobert la història de la Bella Otero.
Tot seguit, les companyes i companys de la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes ens han fet un fum de propostes per al cap de setmana. No vos les podeu perdre¡
Hem anat a Ibi per a xarrar amb, Anabel García, vocalista d’un dels grups alacantins més potents del panorama musical actual: Mailers. Este cap de setmana participaran en una de les moltes activitats programades en esta localitat de l’Alcoià amb motiu d’una nova edició de l’Ibi Street Market.
Des de Ràdio Godella, els nostres companys Pablo Plaza i Lluís Campello ens han portat l’espai “Cinestèsia”, que esta setmana s’ha centrat en dos festivals de cine: La Cabina i el de Cinema Ciutadà Compromés.
Per a acabar, hem descobert com sonen els nostres pobles, concretament hui hem sabut a què sona Benaguasil. Ens ho ha explicat Carles Subiela, últim guardonat en els premis 9 d’Octubre de la Generalitat al mèrit empresarial i social pel seu projecte Consolat de Mar.

Comparte esta publicación

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Más contenidos que puedes explorar