EL RALL (Programa complet · 07/12/2021)

En El Rall hui hem parlat de Connecta Natura, una associació sense ànim de lucre que té com a objectiu sensibilitzar, recuperar i conservar la biodiversitat valenciana. Utilitzen l’agroecologia com a eina de dinamització rural alhora que preserven la cultura i els paisatges rurals.

A continuació, hem encetat la secció “Terra llegendària” escoltant la faula que ens ha portat Juanfran Ferrándiz. “El senyor de Nàquera” és un relat que es va desenvolupar entre la plaça Cisneros, a la ciutat de València, i la població de Nàquera.

L’atmosfera de misteri ha seguit present en el programa amb la secció “El Rall escriu”. Gràcia Jiménez ens ha donat consells per a redactar lleis, articles i normes. I també hem conegut nous relats guanyadors.

D’altra banda, tot i que hui alumnat i professorat fan pont, la nostra mestra de capçalera, Irene Alegria, ens ha visitat i ens ha fet reflexionar sobre l’educació i les metodologies innovadores que s’estan aplicant en les aules.

En la segona part del programa, hem gaudit amb “El Racó de la Banda”. Hui Imma Mateu ens ha parlat de ProWinds Valencia, un conjunt format per professionals de la música que el dissabte oferirà el seu primer concert a la Llosa de Ranes.

Hem tancat el programa visitant Petrer on les obres de millora de la plaça de Baix han deixat al descobert un mosaic romà que podria pertànyer a les cambres nobles del senyor de la vila romana de Petrer que data del segle IV.

Comparte esta publicación

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Más contenidos que puedes explorar