EL RALL (Programa complet · 09/02/2022)

Hui en ‘El Rall’ hem fet la primera parada a Torralba, a l’Alt Millars, un dels deu pobles més sostenibles de l’estat segons el llistat elaborat per l’organització ecologista Greenpeace. A més, està considerat l’únic municipi de l’Arc Mediterrani que contribueix a pal•liar la crisi climàtica i la pèrdua de la biodiversitat.
La ràdio, la ciència i els pèsols han sigut hui els protagonistes en la secció ‘A la marxeta’, i és que la companya Clara Laguarda ens ha parlat d’aquests tres conceptes través de la música.
Després ens ha visitat Yolanda Climent, la responsable de l’espai ‘Xe, que animals!’, que es produeix en Ràdio Riba-roja. Hui, a banda de portar-nos consells que ens ajuden a cuidar millor les nostres mascotes, ens ha presentat una associació que cuida d’elles, la Coordinadora Animalista de la Comunidad Valenciana.
En les xarrades en xarxa de hui, Ramón Mampel, Joan Borja i Joan Olivares ens han parlat de la ràdio i de la seua relació amb aquest mitjà que, aquesta setmana, celebra el seu dia!
En la segona part del programa, hem descobert el que el nostre col•laborador gastronòmic, Carles Galletero, ens portava al cabàs: receptes per al Dia dels Enamorats i consells per a participar en el Concurs de Paella de Fetge de Bou de Meliana.
Hem tancat el programa amb la saviesa que ens arriba des dels peus de la Serra de Mariola. Ferran Albors ens ha descobert hui les propietats de la cua de cavall i alguns remeis casolans que es poden fer amb aquesta herba.

Comparte esta publicación

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Más contenidos que puedes explorar