EL RALL (Programa complet · 09/03/2022)

Hui hem fem parada en l’últim molí fariner de Teulada, un joia del patrimoni cultural i social d’aquesta localitat de la Marina que vol convertir-se en una residència internacional d’artistes i un centre museològic per a tota la comarca. Hem parlat amb Irene Pérez, hereva i besneta de Pasqual Pérez Albinyana, l’home que va construir un molí i va donar servei a moltes poblacions de la Marina.

Hui hem anat ‘A la marxeta’ amb Clara Laguarda i els sons valencians que ens parlen de la vida, del dia a dia, de les connexions i, especialment, de les dones i les reivindicacions de la jornada d’ahir.

Després hem obert una porta al ‘Veïnat Animal’. Yolanda Climent, responsable de l’espai ‘Xe, que animals!’ que es produeix en Ràdio Riba-roja i que ha celebrat aquesta setmana 20 anys, ens ha acostat hui un famós ‘Caça-serps’: Carlos Martínez.

A continuació, com cada dimecres, hem xarrat en xarxa. Junt amb Joan Olivares, Joan Borja i Ramón Mampel hem conversat hui sobre les reivindicacions del 8M i la seua relació amb el feminisme.

En la segona part hem escorcollat ‘El Cabàs de Galletero’, que hui ha arribat amb dolços d’aire i carabassa, ambient faller i un esdeveniment titulat ‘Cuineres i periodistes amb nom de dona’.

I hem tancat el programa respirant l’aire pur de la Serra de Mariola. Amb Ferran Albors hem descobert les propietats d’una de les plantes que envolten esta serralada: l’eucaliptus.

Comparte esta publicación

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Más contenidos que puedes explorar