EL RALL (Programa complet · 10/01/2022)

Hui, en El Rall, hem descobert el documental “La memòria de Petrer”, un treball sobre les víctimes de la repressió franquista en aquest municipi de les Valls del Vinalopó dirigit pels documentalistes especialitzats en drets humans i en memòria històrica Isabel Ginés i Carlos Gonga.
També hem rebut la visita dels nostres col•laboradors de “La ruta dels esmorzars”. Hui Joan, Arnau i Pelayo ens han parlat de dos nous establiments on podem disfrutar d’un bon esmorzar.
Ja amb la panxa plena i les forces renovades, hem descobert paraules. Hui hem parlat amb Toni Torregrosa, tècnic de la Unitat de Normalització lingüística de la Diputació de València, sobre les paraules redescobertes en el llibre “Matèria de Bretranya” de Carmelina Sánchez Cutillas.
La primera part l’hem tancada amb les nostres “Xarrades en xarxa”. Hui hem parlat amb Pepa Guadiola, Josepa Cucó i Tesa Giner dels jocs tradicionals valencians.
En la segona hora ens hem acostat a Santa Magdalena de Polpís, al Baix Maestrat. Allí el soci d’Avamet ens ha contat les peculiaritats de l’oratge de la localitat i també la seua participació en l’Avapred, el concurs de predicció meteorològica.

Comparte esta publicación

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Más contenidos que puedes explorar