EL RALL (Programa complet · 10/12/2021)

Hui hem parlat del Passet de Segària, un patrimoni arqueològic que posa en valor la gran memòria històrica de Beniarbeig, la Marina Alta, però que està exposat als riscos d’espoliació per la presència de furtius en la zona.
Després hem rebut la visita de Zequi Castellano, director de “El musiquer”, un espai que s’emet en la ràdio d’À Punt i en la xarxa d’emissores municipals. Ell sempre ens porta les efemèrides musicals destacades de la setmana, i hui en concret ens ha parlat de la compositora, cantant i actriu catalana Pepita Llunell.
Tot seguit hem repassat poble per poble i emissora per emissora totes les activitats culturals i d’oci de què podem gaudir durant el cap de setmana.
Hem tancat la primera hora parlant amb l’alumnat que participa en la iniciativa “Esta ràdio no és per als vells” de MAYMECO, l’Observatori de Majors i Mitjans de Comunicació de la Universitat Permanent d’Alacant. Hem conegut el seu punt de vista sobre els temes que més els afecten.
En la segona part ens han visitat els companys de Cinestèsia, Pablo Plaza i Lluís Campello, per a parlar-nos de l’activitat audiovisual del nostre territori, centrada aquesta setmana en els premis Berlanga.
I hem tancat el programa i la setmana descobrint a què sona Catarroja amb el nostre col·laborador Salva Gómez i el grup Amores.

Comparte esta publicación

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Más contenidos que puedes explorar