EL RALL (Programa complet · 11/03/2022)

Hui hem començat el nostre recorregut redescobrint el poble de Xaló gràcies a una vintena de parets que s’han emplenat de colors i lletres, de poesia i imatge, d’escriptura i representació visual. Tot gràcies al projecte col•laboratiu i altruista que té per títol ‘Pinta’m un poema’.
El director d”El Musiquer’, el programa de música clàssica produït per la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes que podem escoltar el cap de setmana en la ràdio d’À Punt, ens ha descobert hui la figura d’Amparo Iturbi.
Seguidament hem repassat les propostes que ens llancen des de diferents punts del territori les companyes i els companys de la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes.
A continuació hem visitat Alzira, on aquest cap de setmana celebren una nova edició del Concurs d’Espardenyà. 26 cuiners i cuineres de tota Espanya es trobaran a la capital de la Ribera Alta per a preparar aquest plat.
En la segona part del programa ens han acompanyat els col•laboradors del programa ‘Cinèstesia’ amb un repàs de la presència valenciana als Premis Gaudí i el ‘Vist’, el Festival Curts de Vila-real.
I hem tancat el programa mostrant com sona Castelló, a la Ribera Alta, amb la directora de la Lira Castellonera, Beatriz Fernández, gràcies al nostre col•laborador Salva Gómez.

Comparte esta publicación

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Más contenidos que puedes explorar