EL RALL (Programa complet · 13/12/2021)

Hui, en El Rall, hem descobert Soundcool, una nova aplicació que treballa l’estimulació neurològica, els primers resultats de la qual són molt esperançadors per a les persones que pateixen malalties neurodegeneratives com l’alzhèimer on també ha participat l’associació AFA Canals.

Com cada dilluns ens han acompanyat els nostres col•laboradors de La ruta dels esmorzars, Pelayo, Joan i Arnau, que estan encantats amb Cullera.

Hui també ens ha acompanyat Toni Torregrossa, tècnic lingüístic de la Diputació de València, per a explicar-nos el vocabulari curiós relacionat amb el cançoner valencià de Nadal.

En les Xarrades en xarxa hem parlat amb Tesa Giner i Pepa Guardiola de la maduresa, dels reptes socials i emocionals que aquesta comporta. Ens hem preguntat si envellir és una decisió personal i si és important tindre projectes de vida (personals i professionals), estar motivat i perseguir objectius.

Seguidament ens hem traslladat fins a Dénia per a conéixer la rèplica de la Torre Eiffel creada per Rafa Martínez i German Bellstedt. Està situada al polígon del municipi i s’ha convertit en una atracció per als veïns i veïnes gràcies a les llums que la il•luminen cada nit.

I com cada setmana, gràcies als socis d’Avaemet podem saber què és el que fa peculiar el temps en cada racó del nostre territori, quines són les seues característiques i trets diferenciadors. Hui, en concret, ens hem desplaçat fins a Xàbia, a la Marina Alta, per a parlar amb Toni Bolufer.

Comparte esta publicación

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Más contenidos que puedes explorar