EL RALL (Programa complet · 15/10/2021)

Hui, 15 d’octubre, El Rall s’ha sumat a la commemoració del Dia Internacional de la Dona Rural. Hem estat amb el col·lectiu Mar Viva de la Serrania, que ha inaugurat aquest matí una exposició multidisciplinària i itinerant, que es podrà visitar des de les huit de la vesprada a “la cambra” de l’Ajuntament de les Alcubles, però que després continuarà el seu camí pel Villar, la Llosa del Bisbe i Pedralba

I de la Serrania hem viatjat a la capital de la Ribera. El Gran Teatre d’Alzira reobri demà després de les obres de remodelació que s’han dut a terme just quan complix un segle de vida. Maria Carmen Cano d’Alzira Ràdio ens ha explicat la vinculació de l’espai amb l’emissora i ens ha presentat la gala solidària, que se celebrà demà a partir d de les 9. I la directora de la Casa de la Cultura, Elisa Torremocha, ens ha presenta l’exposició commerativa. També hem conegut la balladora alzirenya, Maria Belda, qui actuarà a la gala.

Un divendres més ens ha acompanyat el director del programa ‘El musiquer’, Zequi Castellano, per a informar-nos des de ràdio l’OM de les efemèrides musicals que han tingut lloc esta setmana.
També els hem acostat l’agenda del cap de setmana. Amb el carrussel de veus de les companyes i companys de la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes hem apuntat les activitats més destacades que tindran lloc en els nostres municipis.
Des de Ràdio Godella els nostres companys Pablo Plaza i Lluís Campello ens han suggerit propostes cinematogràfiques en l’espai “Cinestèsia”. Hui hem visita vistarem els festivals de Paterna, Quart de Poblet, València i Cullera
I hem acabat amb la música d’un compositor valencià, bombardí de la Banda Municipal de València, que ha sigut reconegut per les seues composicions per al sèptim art: Jordi Peiró qui arriba de la mà de Salva Gómez a Sona València.

Comparte esta publicación

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Más contenidos que puedes explorar