EL RALL (Programa complet · 17/02/2022)

Hui hem fet la primera parada a Benicarló per a conéixer el grup de teatre Fenòmens, una companyia formada per persones amb diversitat funcional que ha iniciat una campanya de micromecenatge per a poder fer l’obra “Mai serem campions”.

A continuació ens hem fet un aperitiu lingüístic amb Vicent Beltran, professor de la Universitat d’Alacant, que ens ha parlat de les particularitats del parlar de Foios, a l’Horta Nord.
També hem seguit descobrint il•lustres municipals: Àngels Martínez, guardonada amb el Reconeixement a la Qualitat dels Projectes Erasmus+ 2021 en la categoria de Formació Professional, ens ha acostat des d’IDEA Alzira els tallers de formació que es realitzen en aquesta localitat.
Seguidament hem tornat a les aules: en concret, ens hem colat en l’escoleta infantil ‘El trenet’ de València per a descobrir amb el seu alumnat la localitat i els projectes que realitzen.
Després hem parlat d’ecologia i de medi ambient amb Elisa Moragón. Hui, en la secció Escosfera, ens ha descobert la compra de productes de neteja a pes, una bona forma de reduir el consum de plàstic.
I hem tancat el programa parlant de ‘Sangvalentí’, una iniciativa del Col•legi l’Anunciació de València, juntament amb 46 Col•legis Diocesans de València, que està celebrant-se aquesta setmana amb una marató de donació de sang en més de trenta localitats

Comparte esta publicación

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Más contenidos que puedes explorar