EL RALL (Programa complet · 18/01/2022)

Hui El Rall ha visitat un dels paisatges més impressionants de la nostra geografia: el parc natural de la Serra d’Espadà. Allí hem conegut el projecte “Territori Espadà” que va nàixer arran de la necessitat de crear una xarxa que comunique i dinamitze els 19 pobles que estan inclosos en aquest espai.
Un dimarts més ens hem endinsat en la ‘Terra llegendària’. Juan Fran Ferrándiz ha vingut a l’estudi junt amb un altre dels nostres col•laboradors: Salva Gómez. Amb ells hem recuperat les històries que es conten del castell de Benissanó.

Amb Gràcia Jiménez hem escoltat alguns dels relats que ens han enviat els oients i hem rebut consells per a fer literatura memorialística, per a escriure els diaris.
En l’espai “Què diu la mestra” Irene Alegría ens ha parlat de la metodologia anomenada “Aprenentatge i servei”, un projecte que va posar en pràctica fa uns mesos i que ja ha començat a donar els seus fruits.
Per a acabar d’arredonir el programa, ens hem acomodat en “El racó de la Banda”. Ens hem fet ressò d’una nova convocatòria del Primer Curs de Direcció de Banda de la Unió Musical d’Alaquàs i hem parlat amb el trompetista més major d’aquesta formació musical.

Comparte esta publicación

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Más contenidos que puedes explorar