EL RALL (Programa complet · 18/10/2021)

Dilluns i El Rall torna a les ones fent parada a la 56 Fira del Llibre de València per a parlar amb l’editorial alzirenya Bromera sobre les novetats literàries. Ens han acompanyat el director literari de Bromera, Gonçal López-Pampló, i dues de les autores que firmen el nou catàleg de l’editorial: Marian Díez i Natàlia Gisbert.

També, com toca, hem continuat la “Ruta dels esmorzars”. De la mà dels nostres col·laboradors Arnau, Joan i Pelayo hem conegut entrepans amb nom propi, l’especialitat de Casa Herminia a La Pobla Tornesa i quina és la millor manera d’acabar un esmorzar: amb un café ‘cremadet’ o un bombó.

La secció “Descobrint paraules” ens ha portat fins a la comarca del Baix Vinalopó. Allí, gràcies als tècnics de l’Agència de Promoció del Valencià de la Diputació de València hes aprés aspectes gramaticals característics d’Elx.

A les “Xarrades en xarxa” amb les tres grans dones que ens acompanyen cada dilluns: Josepa Cucó, Pepa Guardiola i Tesa Giner. Hui, que celebrem el Dia de la Dona Escriptora, hem continuat parlant de dones i literatura.

A la segona part, ens hem acostat fins a l’emissora municipal de Manises per a saber com van els preparatius de la cinquena edició del Maniàtic, el Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Manises i conéixer les novetats de la veu del seu director, Víctor Palacios.

I hem acabat a Bolulla, a la Marina Baixa, per a descobrir amb el soci d’Avamet Adrián Martínez les peculiaritats de l’oratge d’este poble de la Marina Baixa.

Comparte esta publicación

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Más contenidos que puedes explorar