EL RALL (Programa complet · 19/11/2021)

Hui en El Rall, hem iniciat el camí a Tales, en ple paratge natural de la Serra d’Espadà, on arranca una mostra de cine diferent: el Festival de Cinema Rural Espadà, que organitza per primera vegada l’Associació ciutadana contra la sida de Castelló, Casda.

A més, ja sabeu que el divendres ens agrada fer-vos propostes culturals. Per aquesta raó hem començat repassant les efemèrides musicals destacades de la setmana amb el director de l’espai “El musiquer”, Zequi Castellano.

Tot seguit, de les veus de les Emissores Municipals, hem escoltat un carrusel de suggeriments amb el més destacat de l’agenda del cap de setmana de les nostres localitats.

També ens hem detingut a Ondara. Aquest cap de setmana arriba el plat fort de la Fira de Fires d’aquesta localitat de la Marina Alta. Hem sentit com van els preparatius. I sense moure’ns d’aquesta comarca, hem anat a la Vall d’Ebo per a submergir-nos en una altra fira, la del perelló, una fruita singular típica d’aquesta zona que sembla una barreja d’una poma i una pera i que ara està recuperant-se.

En la segona hora hem seguit parlant de cine. Els companys de Cinestèsia, Pablo Plaza i Lluís Campello, ens han acostat des de Ràdio Godella l’actualitat del cinema valencià parant especial atenció a les nominacions dels premis Berlanga.

I l’última parada l’hem feta a Rafelbunyol amb els sons que ens han arribat des d’aquesta localitat de l’Horta Nord gràcies al director de la Societat Musical “La Primitiva” i el nostre col·laborador Salva Gómez.

Comparte esta publicación

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Más contenidos que puedes explorar