EL RALL (Programa complet · 20/01/2022)

El Rall ha fet hui un recorregut per la Novelda modernista. Amb l’arqueòleg municipal, Daniel Andrés, hem descobert “La Sagrada Família d’Alacant” i altres edificis que es conserven d’aquest estil artístic.
Aquesta setmana ens hem fet un aperitiu científic amb Vicent Baydal. Ens hem endinsat en un fet que no s’ha commemorat amb la potència que caldria, tot i que enguany es compleix el quint centenari: les Germanies del Regne de València.
També hem descobert un nou il•lustre municipal: el folklorista Fermín Pardo i Pardo que ha participat, entre altres projectes, en la recuperació de les danses del Corpus de València i ha rebut el premi Recercat, de l’Institut Ramon Muntaner.
Hem tornat a les aules per a visitar el CEIP Ciutat de Cremona, a Alaquàs, on l’alumnat ens ha presentat el projecte radiofònic escolar que du a terme i algunes curiositats del seu poble.
En la segona part hem estrenat “Ecosfera”, un nou espai que s’integra en el programa per a acostar-nos consells i iniciatives que tenen el medi ambient i el reciclatge com a principals protagonistes.
Hem completat el cicle visitant FITUR, la Fira Internacional de Turisme. Hui se celebra el Dia de la Comunitat Valenciana amb la presentació dels grans esdeveniments que acollirem enguany i de nous projectes turístics que es posaran en marxa al territori valencià.

Comparte esta publicación

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Más contenidos que puedes explorar