EL RALL (Programa complet · 20/10/2021)

El 20 d’octubre se celebra el Dia Mundial de l’osteoporosi. A la Comunitat Valenciana existeixen 350.000 pacients amb osteoporosis. El president de la Societat Valenciana de Reumatologia, Francisco Navarro, ha explicat al Rall quines són les reivindicacions d’aquest dia. A més, a més hem parlat de menopausa i osteoporosi amb la comare Susi Obiol i la monitora de ioga Susana Domingo de Picassent.

Hem conegut Enrico Grossi que va eixir dilluns des de Vinaròs i recorrerà la costa valenciana en deu dies en una taula de surf de rem amb l’objectiu: despertar l’interés sobre l’atenció i la cura que hem de parar a la mar. Aquesta aventura té un vessant benèfic: arreplegar fons per a l’entitat BIOagradables.

Amb el vicepresident del Col·legi d’Administradors de Finques de València i Castelló, Ximo Rambla, hem abordat el tema del soroll en les comunitats de veïns i veïnes, ja que és un dels factors que més queixes sol generar.

A les #XarradesenXarxa ens hem plantejat si el camp és un eix vertebrador del nostre territori, amb Joan Borja des de Ràdio Altea, Joan Olivares i Ramón Mampel.
I Carles Galletero ha vingut amb el seu cabàs ple de bledes i castanyes. A més hem conegut els principals productes de la Mancomunitat de l’Alt Palància.Un bon menú amanit amb el bon humor que ens contagia sempre Carles i que hem rematat amb el concurs d’herbers que se celebrarà a Cocentaina. Ferran Albors, pertany al jurat que tastarà els licors casolans.

Comparte esta publicación

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Más contenidos que puedes explorar