EL RALL (Programa complet · 21/02/2022)

En el programa de hui hem començat fent-nos un bon esmorzar, com cada setmana, amb la companyia i els consells dels nostres col•laboradors Joan Ferrús, Arnau Clari i Pelayo Máñez. Cada dilluns seguim fent la ruta per a conéixer llocs on poder fer parada i disfrutar d’un bon entrepà. Hui hem anat fins a València per a descobrir ‘l’esmorzar rei’.

Hem escoltat en directe la compareixença del president de la Generalitat, Ximo Puig, en relació a l’actualització de les restriccions sanitàries.

Per a tancar la primera hora del programa hem ‘xarrat en xarxa’. Amb les tres dones que ens acompanyen cada dilluns, Pepa Guardiola, Tesa Giner i Isabel Morant, hem conversat sobre una festivitat que se celebra durant aquesta setmana: el Carnestoltes.

Seguidament hem ‘descobert paraules’. Hui, concretament, les que s’inclouen al disc recopilatori ‘Mans enlaire’, un compacte editat pel Servei de Normalització Lingüística de la Diputació de València i dirigit per Josep Vicent Frechina que ens farà ballar a tota la família.

I hem acabat a l’Olleria. Gràcies al soci d’Avamet d’aquesta localitat de la Vall d’Albaida ens hem acostat a les peculiaritats de l’oratge d’aquest poble.

Comparte esta publicación

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Más contenidos que puedes explorar