EL RALL (Programa complet · 22/10/2021)

El Rall ha fet la seua primera parada a Castalla, que aquest cap de setmana recupera la Fira de la Fantasia dedicada a l’escriptor Enric Valor. Joan Borja de la Càtedra Valor i Vicent Brotons, professor de la Universitat d’Alacant i membre de l’Ateneu de Petrer, ens ha donat tots els detalls de la Fira i ens ha descrit la ruta que es farà per alguns dels paisatges més recognoscibles de les rondalles de l’escriptor castallut.
També hem visitat Fontanars dels Aforins, que enllesteix els preparatius per a ser poble amfitrió del festival literari “El meu poble llig”, l’esdeveniment que tracta d’acostar i fomentar la lectura a les zones rurals.
Com cada divendres, hem conegut les efemèrides més destacades d’aquesta setmana amb el director de El Musiquer, Ezequiel Castellano. Hem escoltat l’“Himne de les Nacions Unides”, que ha complit cinquanta anys.
Des de Picassent ens han proposat un cap de setmana ben divertit, ja que està en marxa una nova edició, la 17ena, del festival Kafre Teatre. Una cita ineludible per als amants de les arts escèniques amb espectacles atrevits i divertits per a no parar de riure. Joaquín Murillo de la companyia Che y Moche, ens ha relatat què hi podrà veure el públic.
Les emissores municipals ens han fet arribar les seues agendes culturals per al cap de setmana. Hi ha un fum d’activitats ben diverses i interessants. @rsv952fm, @RadioPinoso, @radiomanises, @canalsradio, @llosafm, @radiosolalbal, #radiopobla, @radiogodella, @alziraradio, #radioIbi, @MislataRadio, @RadioPego, @radio_lom i #Ràdio (Em deixe ací nomenades les emissores per a poder etiquetar-les a Facebook)
I un divendres més, els companys de l’espai ‘Cinestesia’ ens han acompanyat des de Ràdio l’Om, a Picassent, per a descobrir tres festivals de cine que se celebren estos dies arreu del territori i també el rodatge de dos sèries.
Hem tancat el programa i la setmana amb el nostre col·laborador Salva Gómez, que en el seu espai ‘Sona València’ ens ha presentat Andrés Valero per a saber a què sona Silla.

Comparte esta publicación

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Más contenidos que puedes explorar