EL RALL (Programa complet · 23/03/2022)

Hui hem fet la primera parada a Picassent, on aquesta vesprada les figures que representen una de les seues tradicions més antigues, ‘El Vell i la vella’, havien de prendre els carrers per a omplir-los de sàtira i crítica. Hem parlat amb Elo Hernández, autora d’un llibre que parla sobre aquesta festa ancestral.

Seguidament ens hem posat ‘A la marxeta’ amb Clara Laguarda i els sons valencians que ens parlen de la vida, del dia a dia, de les connexions… Hui, especialment, hem parat atenció a la primavera i als elements naturals que l’envolten, com la pluja que ens acompanya aquesta setmana.

Després hem obert una porta especial al ‘Racó de la banda’; Inma Mateu ha tornat a l’estudi amb Ramon Gener, un dels divulgadors musicals més destacats del país, que aquesta vesprada imparteix una conferència sobre l’òpera MacBeth al Palau de les Arts.

A continuació, com cada dimecres, hem xarrat en xarxa. Juntament amb Joan Olivares, Joan Borja i Ramón Mampel hem parlat sobre les seues preferències en relació amb la poesia.

En la segona part hem escorcollat ‘El cabàs de Galletero’. Hui ens ha donat a conéixer la Festa del Monaito d’Albal i també unes hamburgueses ben especials que fan a Canals.

I hem tancat el programa a les muntanyes de Cocentaina. Ferran Albors ens ha parlat de l’eufràsia, una planta molt beneficiosa per a les afeccions dels ulls.

Comparte esta publicación

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Más contenidos que puedes explorar