EL RALL (Programa complet · 26/10/2021)

El Rall ha estat hui a Manises. Després de la pandèmia, torna amb forces renovades ‘Maniàtic’, el Festival Internacional de Curtmetratges d’aquest poble de l’Horta Sud. En aquesta quinta edició no només segueixen aprofundint en la premisa d’acostar el gènere de cine fantàstic a un públic heterogeni i de totes les edats, sinó que, a més, s’atreveixen a fer el salt als llargmetratges. RadioManises, AjuntamentManises

Hui també ens hem acostat a la catedral de València. Més concretament a la volta de la seu per a conéixer amb Juan Fracisco Ferrándiz en la secció #Terrallegendària, la faula que parla de les pintures que representen uns àngels cantors que tenien els ulls i la boca tancats, una troballa que va enllaçar València amb el Renaixement de Florència i Roma.

Des de l’emissora municipal de Sant Vicent del Raspeig ens ha acompanyat la col·laboradora Gràcia Jiménez. Ha examinat els microrelats que hem rebut aquesta setmana, que en són molts, i ens ha proposat un nou repte per a convertir-nos en bones escriptores i escriptors.

Amb la nostra mestra de capçalera, Irene Alegría, hem analitzat l’eufòria que ha provocat la sèrie de moda, #Eljuegodelcalamar, en les disfresses de Halloween. Ens ha donat pautes per a saber com actuar amb els menors de 16 anys davant d’aquest fet.

En el #Racódelabanda amb Inma Mateu, ens hem acostat a la figura d’una dona que ha introduït la perspectiva de gènere en les societats musicals. Marta Herrero és treballadora social, psicòloga i agent d’igualtat. A més, Marta Herrero és presidenta de la Societat musical de Campanar i impulsora del projecte Dones i músiques érem, som i serem?

I per a acabar, hem conegut el projecte “Albal camina”. Una iniciativa que pretén promoure l’activitat física entre la població d’aquest poble de l’Horta Sud. Des de Ràdio Sol, a Albal, la nostra companya Anabel Pastor ha estat en la primera de les caminades, que des de hui es repetiran cada dimarts i divendres a les nou i mitja del matí.

Comparte esta publicación

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Más contenidos que puedes explorar