EL RALL (Programa complet · 27/12/2021)

En esta última setmana de l’any, moltes persones es preparen per a comprar el calendari on poder anotar les dates importants del pròxim any. L’oferta d’almanacs és amplíssima i alguns són autèntiques joies de col•leccionista. Hui, en el Rall, destaquem el calendari de l’Institut d’Estudis Comarcals de la Marina Alta (IECMA) dedicat als ocells de la comarca.

Com cada dilluns ens han visitat els col·laboradors de “La ruta dels esmorzars” perquè saben que ens agrada començar la setmana agafant forces per al que ens espera. Joan, Arnau i Pelayo ens han contat hui el que més els ha agradat del lloc que han visitat aquest cap de setmana.

Amb la panxa plena i les forces renovades hem encetat l’espai “Descobrir paraules”. La tècnica lingüística de la Diputació de València, Carme Navarro, ens ha presentat la paraula de l’any 2021.

Per a tancar la primera hora hem conversat amb Pepa Guardiola, Tesa Giner i Josepa Cucó, les col·laboradores de les “Xarrades en xarxa”, sobre el pas del temps aprofitant que ens queden pocs dies per a acomiadar aquest any.

En la segona hora hem viatjat fins a Benetússer per a parlar de la commemoració dels deu anys de l’associació Sura i per a presentar el treball que fan amb el col·lectiu de menors en risc d’exclusió.

I l’última parada l’hem feta a Pinós. Gràcies al soci d’Avament d’aquest poble del Vinalopó Mitjà hem conegut les peculiaritats de l’oratge d’allí.

Comparte esta publicación

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Más contenidos que puedes explorar