EL RALL (Programa complet · 29/11/2021)

Hui, en El Rall, hem començat parlant de les estratègies que seguiran les universitats valencianes pel que fa a la política lingüística amb vista al 2025. Els objectius es van traçar en el Fòrum Vives que es va celebrar fa uns dies, i hem parlat amb Rafa Castelló, director del Servei de Política Lingüística de la Universitat de València.
El dissabte celebrarem el Dia dels Drets Lingüístics i en El Rall ens hem avançat i hem preguntat a Manuel Carceller, delegat de la Plataforma per la Llengua País Valencià, per les activitats previstes i per la celebració de la III Trobada de Memètika.
A continuació hem rebut els nostres col•laboradors Arnau, Joan i Pelayo, que ens han convidat a participar en una nova Ruta dels esmorzars. Hui hem parlat del lliurament del Cacau d’Or i hem descobert quins són els deu bars on millor s’esmorza de la Comunitat Valenciana.
En les nostres Xarrades en xarxa, Josepa Cucó, Pepa Guardiola i Tesa Giner han posat l’accent en la Nova Ruralitat i hem conegut les conclusions de les V Jornades Nova Ruralitat que s’han celebrat aquest cap de setmana a Benlloc, a la Plana Alta.
Seguidament, en la secció que ens permet descobrir les singularitats de l’oratge dels nostres pobles, ens hem desplaçat fins a la Vall d’Albaida, concretament fins a Bocairent, on Blai Vanyó ens ha explicat les característiques climàtiques de la zona.
I hem finalitzat el nostre recorregut de hui a Titaguas, ja que la seua escoleta ha sigut reconeguda internacionalment per l’Associació de Professorat Infantil pel projecte “La Taula Verda”, una iniciativa que s’allunya dels tradicionals mètodes d’aprenentatge.

Comparte esta publicación

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Más contenidos que puedes explorar