EL RALL (Programa complet · 29/12/2021)

Hui, en El Rall, hem aprés moltes coses sobre la història de Pego gràcies a Manel Arcos, autor del llibre “Els Ganyans: la història que no es va contar”. Ell és un autèntic expert en roders valencians, i retrata com cap altre escriptor el nostre país durant el segle XIX.
També hem descobert la col•lecció de còmics de “El Capità Zheimer”, les divertides històries que un xiquet i el seu grup d’amics viuen junt amb el seu superiaio. L’autor d’aquestes divertides entregues, Nacho Golfe, ens ha contat tots els detalls d’aquest peculiar superheroi.
Hem parlat amb Vicent Inglada, secretari de la Unió de Persones Consumidores, sobre les cancel•lacions de viatges i festes de Cap d’Any. Ens ha explicat quins són els nostres drets quan hem de cancel•lar un esdeveniment que teníem reservat per culpa de la Covid-19.
Hem tancat la primera part del programa amb les “Xarrades en xarxa”. Amb Joan Borja, Ramon Mampel i Joan Olivares hem reflexionat sobre el pas del temps.
Com cada dimecres hem rebut la visita del nostre col•laborador gastronòmic Carles Galletero. Hui ens ha portat el cabàs ple de consells per a aprofitar les sobres dels dinars i sopars d’aquests dies festius. A més, ha portat Jordi Morera, presentador del programa d’aquesta casa “El xef a casa”.
I hem acabat a la Serra de Mariola on Ferran Albors ens ha presentat una herba que té un nom molt singular: la cabeçuda.

Comparte esta publicación

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Más contenidos que puedes explorar