EL RALL (Programa complet · 30/03/2022)

En l’equador de la setmana hem iniciat el programa viatjant fins a Vila-real, on està elaborant-se un mapa per a identificar els sons que conformen el paisatge sonor del municipi i la rodalia. Es tracta de ‘Fonografies’, un projecte de paisatgisme sonor del Centres d’Estudis Antropològics ACAF. Hem rebut el seu president Joan Gil per a presentar-nos-el.

Seguidament ens hem posat ‘A la marxeta’ gràcies a la nostra col•laboradora Clara Laguarda. Hui, en concret, hem escoltat cançons que parlen d’objectes quotidians.

A continuació hem obert la porta al ‘Veïnat animal’. Yolanda Climent, responsable de l’espai ‘Xe, que animals!’ que es produeix en Ràdio Riba-roja , ens ha presentat l’Associació Gossos sense Sostre de Moncofa, a la Plana Baixa.
Com cada dimecres hem fet les ‘Xarrades en xarxa’. Juntament amb Joan Olivares, Joan Borja i Ramón Mampel hem seguit conversant sobre el tema que ens deixàrem a mitges: la poesia.

En la segona part del programa hem rebut Carles Galletero per a escorcollar el seu cabàs. Ens ha parlat de les falles de Montroi i del ‘Tastarròs’.

I per a finalitzar el programa hem viatjat fins a l’estació les Torretes d’Ibi. Hui Segundo Rios ens ha parlat de la morera, un dels arbres més importants per a l’economia valenciana.

Comparte esta publicación

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Más contenidos que puedes explorar