EL RALL (Programa complet · 30/12/2021)

Hui, en El Rall, hem parlat d’alguns dels costums que tenim els valencians i les valencianes per a acomiadar l’any. Demà, dia 31 de desembre, tothom estarà pendent del rellotge i de les campanes, raó per la qual hem convidat Joan Alepuz, president de l’Associació Cultural Campaners de la Catedral de València, perquè ens parlara un poc de la nit de Cap d’Any.
Seguidament ens hem fet un aperitiu històric amb Vicent Baydal, professor d’Història del Dret a la Universitat Jaume I de Castelló.
També hem seguit descobrint il·lustres municipals; hui, en concret, hem anat fins a Sot de Xera per a parlar amb Marcos Vanacloig sobre ”El yermo”, el segon volum d’una sèrie que va començar amb “La colònia”.
Seguidament hem comentat que tres poblacions valencianes figuren enguany en el rànquing de municipis excel·lents en inversió en serveis socials que fa cada any l’Associació Estatal de Directors i Gerents de Serveis Socials i hem donat més detalls sobre aquests reconeixements.
Els primers minuts de la segona part del programa els hem dedicat a les nostres mascotes. Hui concretament, el nostre veterinari Pablo Peláez ens ha donat consells sobre com podem compartir amb ells els menjars d’aquests dies de festa.
I hem tancat el programa de hui amb una carrera de Sant Silvestre ben singular. Per segon any consecutiu, Xàbia ha hagut de cancel•lar la cursa en què els participants podien córrer

Comparte esta publicación

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Más contenidos que puedes explorar