EL RALL (Programa complet ·01/04/2022)

Hui en El Rall hem fet parada al poble més menut de la demarcació d’Alacant, Tollos, on aquest cap de setmana se celebra la I edició del Trail Vall de Seta. Enguany, per primera vegada, les set localitats que formen part d’aquesta zona s’han llançat a organitzar un esdeveniment per a donar a conéixer el territori.

Com cada divendres, la música clàssica ha arribat a l’estudi amb el director d”El Musiquer’, l’espai produït per la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes que podeu escoltar el cap de setmana també en la ràdio d’À Punt. Hui ha vingut carregat d’efemèrides i de propostes culturals, i ens ha descobert la figura del compositor del barroc Francesc Morera.

Tot seguit, hem repassat les propostes que ens han llançat des de diferents punts del territori les companyes i els companys de la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes.

A continuació, ens hem endinsat en la campanya de sensibilització “Horta neta”, que torna aquest cap de setmana després de díhuit anys de trajectòria conscienciant la població jove i el públic familiar sobre la importància de la millora i conservació del medi ambient.

En la segona part del programa ens han acompanyat els col•laboradors de ‘Cinèstesia’. Pablo i Lluís ens ha portat molt bones notícies des del Festival del Màlaga! I, a més, també han pogut parlar amb el director Paco Plaza, que ha anunciat que per primera vegada rodarà en territori valencià.

Per a tancar, hem seguit mostrant com sonen els nostres pobles en l’espai ‘Sona València’. Gràcies al col•laborador Salva Gómez hem descobert el so d’Alberic, a la Ribera Alta, amb el director de la Unió Musical del poble, Daniel Ferrero.

Comparte esta publicación

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Más contenidos que puedes explorar