EL RALL (Programa complet ·03/06/2022)

Hui hem començat el primer divendres de juny amb ganes de festes i d’estiu, així que ens hem traslladat a Serra, perquè ja ho tenen tot preparat per a celebrar aquest cap de setmana la 50a edició del Dia de la Cirera, aquest any amb doble alegria, ja que s’estrenen com a Festa d’Interés Autonòmic.
Després, gràcies a les aportacions de Zequi Castellano en el seu espai ‘El Musiquer’, a més de les habituals efemèrides i les propostes per als pròxims dies, hem descobert la figura de Carmelo Bernaola, compositor, professor de música i clarinetista.
Un divendres més, la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes ens ha acostat les propostes que hi ha aquest cap de setmana al nostre territori.
Per a tancar la primera part del programa, hem seguit amb les festes dels nostres pobles, concretament de Pego, perquè demà celebren la seua primera Publicació Festera, que pretén ser l’anunci dels Moros i Cristians de la localitat que tindran lloc d’ací a tres setmanes.
Seguidament, els nostres companys de Cinestèsia ens han portat, des de Ràdio Godella, les novetats del panorama audiovisual valencià. Hui ens han parlat de la repercussió del Festival de Cinema d’Alacant, del fi del rodatge de la sèrie ‘La Ruta’ i de les preparacions del Cinema Jove.
Per a acomiadar el programa amb música, en la secció ‘Sona València’ hem descobert com sona Manises gràcies a les aportacions del director de la Banda Artística de la localitat, Bram Sniekers. A més, també hem rebut la visita del compositor Ximo Tarín.

Comparte esta publicación

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Más contenidos que puedes explorar