EL RALL (Programa complet ·04/04/2022)

Hui hem anat a Potries, un dels pobles que participa en el projecte de turisme sostenible i intel•ligent impulsat per la Mancomunitat de la Safor gràcies a una nova plataforma informàtica que permet realitzar cinc rutes temàtiques que inclouen recursos turístics dels 31 municipis de la comarca. Hem parlat amb Assumpta Domínguez, presidenta de l’entitat i alcaldessa del poble de Potries.
Seguidament hem descobert un altre lloc on poder gaudir d’un bon esmorzar. Els nostres col•laboradors Joan Ferrús, Arnau Clari i Pelayo Máñez ens han presentat Ca Mario, a Alfondeguilla, i ens han parlat de l’essència dels seus entrepans i sobretot dels seus ‘cremaets’.
Tot seguit hem descobert les expressions i el lèxic que utilitza el veïnat d’Albalat dels Sorells. Hem conversat amb Lluís Mesa, responsable de l’Oficina de Normalització Lingüística d’aquest poble de l’Horta Nord.
A continuació hem xarrat amb Pepa Guardiola, Tesa Giner i Isabel Morant sobre la primavera i les emocions que els provoca.
En la segona part fem un recorregut per les emissores municipals per a descobrir la notícia de la setmana de les poblacions següents: Canals, Ibi, Albal, Godella, Altea, Picassent i el Pinós.
I hem tancat el programa de hui a Aldaia. El dissabte passat, com cada 2 d’abril, es commemorava el dia de la conscienciació sobre l’autisme, raó per la qual el municipi de l’Horta Sud s’ha sumat als més de 200 municipis i ciutats espanyoles que ja disposen del programa ‘Amb els pictogrames, creua de forma segura’.

Comparte esta publicación

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Más contenidos que puedes explorar