EL RALL (Programa complet ·06/06/2022)

La nostra primera parada de la setmana ha sigut a Borriana, ja que acaben de donar llum verda al Pla de Sostenibilitat Turística en Destí amb un doble repte: convertir-se en un municipi turístic intel·ligent i ser referent nàutic a les terres del nord.

Hui els nostres esmorzadors particulars, Joan Ferrús, Arnau Clari i Pelayo Máñez, ens han traslladat al Poliesportiu de Simat, recent guanyador del premi al millor ‘cremaet’ tradicional del món del I Concurs de Cremaet del Fiescrem de Xeraco.

Després hem seguit ‘Descobrint paraules’, hui concretament les que ens han oferit Manuel Chaparro i Susana de Andrés, amb el seu nou llibre ‘Comunicación radical. Despatriarcalizar, descolonizar y ecologizar la cultura mediática’, un assaig per a regenerar el model comunicatiu actual.

A continuació hem iniciat les ‘Xarrades en xarxa’ de hui. Tesa Giner i Pepa Guardiola ens han convidat a reflexionar sobre l’estació que està a punt de començar, l’estiu, i sobre quines implicacions té el canvi climàtic durant aquesta època de l’any.

Com és habitual, els companys i les companyes de la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes ens han oferit tota la informació dels nostres pobles i ciutats per a no perdre’ns cap activitat.

I hem acabat amb informació de proximitat, ja que aquest dijous 9 de juny Sant Vicent del Raspeig acollirà un cicle formatiu sobre sostenibilitat i responsabilitat social empresarial. Aquesta cita, que també es farà en altres localitats, és fruit del conveni entre la Conselleria d’Economia Sostenible de la Generalitat Valenciana i la Federació Valenciana de Municipis i Províncies.

Comparte esta publicación

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Más contenidos que puedes explorar