EL RALL (Programa complet ·07/04/2022)

Hui, 7 d’abril, és el Dia del Llibre a Alcoi, raó per la qual hem visitat Detroit Llibres, on el llibreter Pau Grau i l’escriptor alcoià Jordi Raül Verdú ens han parlat de l’adaptació de les ‘Rondalles Valencianes’.
També hem parlat amb Just Sellés, autor de la novel·la gràfica ‘Al-Araq. El malson de Jaume I’, que es presenta demà al Centre Cultural la Beneficiència de València.
Seguidament ens hem fet un aperitiu científic amb la professora María Muñoz, que ens ha parlat d’un tractat sobre la cirurgia del segle XVII que va suposar un gran avanç per a la Medicina.
Un dijous més ens ha visitat un il·lustre municipal: el metge vilafranquí Joan Monferrer, que ha escrit un llibre sobre la importància dels escurçons en aquesta zona, sobretot per a l’elaboració de la Triaga Magna.
Hem visitat el CEIP Fabián y Fuero del Villar del Arzobispo per a parlar amb l’alumant de 5é i 6é de Primària i així conéixer els projectes que es fan al centre, entre els quals n’hi ha un de premsa.
A continuació hem obert una finestra al nostre entorn natural. En la secció ‘Ecosfera’ Elisa Moragón ens ha presentat uns herois i unes heroïnes molt especials i molt implicats en una missió “triple erra”.
I hem tancat el programa amb una altra festa literària, la de l’amic invisible dels llibres.

Comparte esta publicación

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Más contenidos que puedes explorar