EL RALL (Programa complet ·07/06/2022)

Hui hem fet la nostra primera parada a l’Horta Sud, concretament a la seua capital, Torrent, ja que la Fundació Horta Sud celebra hui una de les quatre jornades que ha organitzat sobre sostenibilitat i medi ambient. La cita d’aquesta vesprada versarà sobre la crisi alimentària i l’agricultura.

A continuació, el nostre contador d’històries particular, Juanfran Ferrándiz, ens ha regalat hui una peça exclusiva amb guio i música pròpia: el relat de Francisca de Pedraza, víctima de violència de gènere al segle XVII i que va fer història.

Després hem obert una finestra a les aules dels municipis i ciutats valencianes amb la nostra mestra de capçalera, Irene Alegría, ja que ens hem traslladat a l’IES 9 d’Octubre de Carlet per a conéixer un mètode per a renovar matèries clàssiques com el grec.

També hui estem d’enhorabona, ja que compartim l’alegria que ens ha donat una de les nostres últimes entrevistades, l’actriu alzirenya Sandra Ferrús, ja que anit va estar galardonada als Premis Max a la millor autoria revelació per l’obra ‘La panadera’.

Per a tancar el menú de hui, a ‘El racó de la banda’ la col·laboradora Imma Mateu ha vingut acompanyada del president i del director de la Unió Musical de Torrent, ja que bufen les espelmes del pastís amb la celebració del seu 50 aniversari.

Comparte esta publicación

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Más contenidos que puedes explorar