EL RALL (Programa complet ·08/04/2022)

Hui hem iniciat ‘El Rall’ parlant de la festa dels Premis Altea, uns guardons que recuperen l’entrega de premis presencial després de dos anys d’aturada obligatòria.

A continuació, com cada divendres, hem rebut la visita de Zequi Castellano, director del programa ‘El Musiquer’. Ens ha portat efemèrides i propostes culturals, i a més, ens ha presentat la figura de la compositora Àngels López Artiga.

Seguidament els companys i les companyes de la @XEMV_fvmp ens han acostat les propostes que tenen per al cap de setmana.

Després hem visitat el CEIP Benjamín Benlloch de Manises, ja que aquest cap de setmana farà una marxa solidària a benefici de la Fundació De Neu, una associació de malalties dels neurotransmissors.

En la segona part hem parlat de cinema amb els companys de Cinestèsia, que ens han donat els detalls del primer campus d’estiu de la història de l’Acadèmia de Cine Espanyol.

I hem tancat la setmana amb més música i descobrint com sonen els nostres pobles amb l’espai ‘Sona València’. Hui, gràcies al col·laborador Salva Gómez, hem sabut com sona Faura. A més, hem rebut la visita de la soprano Elia Casanova, que ens ha presentat el seu últim treball.

Comparte esta publicación

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Más contenidos que puedes explorar