EL RALL (Programa complet ·09/05/2022)

Amb motiu del Dia d’Europa, dedicat enguany especialment a la joventut, hui hem fet la primera parada a Altea, ja que aquest municipi de la Marina Baixa ha celebrat la jornada amb tallers per a l’alumnat de l’IES Bellaguarda. Hem rebut Mari Laviós, Xelo Soler i l’alumnat del centre per a parlar-nos d’aquesta jornada.
A continuació hem fet l’habitual ‘Ruta dels Esmorzars’ dels dilluns. Els companys Arnau Clari i Joan Ferrús ens han mostrat els secrets del bar Manolo, a Alcàntera de Xúquer, la Ribera Alta, on han fet parada aquest cap de setmana.
En la secció ‘Descobrint paraules’ hem rebut un dels codirectors de la nova revista de cultura festiva valenciana ‘Rituals’: Gil-Manuel Hernánez. Gràcies a ell hem sabut què podem trobar en les pàgines del primer número de la publicació.
Hem seguit amb la celebració del Dia d’Europa amb les ‘Xarrades en xarxa’. Hui les col•laboradores habituals Tesa Giner i Isabel Morant ens han parlat dels factors que pensen que les valencianes i els valencians exportem a la resta d’Europa i a l’inrevés.
A més, hem obert la setmana descobrint l’actualitat dels pobles i de les ciutats del territori valencià gràcies a les companyes i els companys de la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes. Hui hem rebut notícies de Canals Ràdio, Ràdio Manises, Diari ‘El Carrer’ de Petrer, Ràdio Bunyol i Ràdio Sol Albal.
Per últim, hem tancat el programa amb la companyia dels xiquets i les xiquetes del projecte ‘Construïx Valors’ que presenten a Massanassa una exposició de Lego sobre el medi ambient i l’Agenda 2030 gràcies a l’ONG Medicusmundi Mediterrània. Per a descobrir-ne els detalls hem parlat amb Victòria Falcó, coordinadora del projecte.

Comparte esta publicación

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Más contenidos que puedes explorar