EL RALL (Programa complet ·10/05/2022)

Hui hem iniciat el programa amb música folk, ja que hem tingut al programa l’esperit de l’Etnomusic, el festival de L’ETNO, el Museu Valencià d’Etnologia, que demà oferirà la segona cita musical d’aquesta edició amb el grup Besarabia. Per a descobrir-ne els detalls hem parlat amb Francesc Cabañés, Paco Valiente i Jaume Pallardó.

A continuació, ens hem endinsat una setmana més en la ‘Terra Llegendària’ amb el nostre col·laborador Juanfran Ferrandis. Hui ens ha presentat diferents versions del clàssic de la ‘Bella i la Bèstia’, i entre altres coses ens ha contat que per als nostres majors el castell de la Bèstia no estava en un bosc de França, sinó a prop de Catarroja.

Com tots els dimarts, hem rebut la nostra escriptora de capçalera Gràcia Jiménez des de Ràdio Sant Vicent. Hui ens ha parlat dels pares com a figures literàries, ens ha donat un consell i ha llançat un repte a l’audiència.

També ens ha visitat la nostra mestra, Irene Alegría, que hui ha vingut acompanyada d’Alejandro Ordaz Tramoyeres, un mestre que per a fer les classes al CEIP Vicente Gaos de València més entretingudes empra una eina secreta: la màgia. Així, hem descobert el curtmetratge que ha preparat l’alumnat d’aquest centre.

Per últim, Inma Mateu ens ha presentat, en ‘El racó de la banda’, un convidat de luxe, el trombonista Inda Bonet, que ens ha contat totes les claus del Congrés Internacional de Trombó que se celebra aquest cap de setmana a Bétera.

Comparte esta publicación

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Más contenidos que puedes explorar