EL RALL (Programa complet ·12/04/2022)

La Mancomunitat de l’Horta Sud està de celebració ja que compleix 40 anys donant servei als 20 pobles que conformen la comarca. El 2 d’abril del 1981, 19 pobles dels 20 que conformen l’Horta Sud van començar a escriure la història de l’entitat. En el 2001 s’hi va incorporar Albal. Per a parlar-nos de la història de l’entitat i els reptes de futur hem rebut Ramón Marí, alcalde d’Albal, i Bartolomé Nofuentes, tienent d’alcalde de Quart de Poblet.

Hem tornat a la terra de les faules, a la ‘Terra llegendària’ que ens acosta cada setmana el nostre col·laborador Juanfran Ferrándiz. ‘Les Contalles de iaios i iaies’, del rondaller alcoià Jordi Raül Verdú han sigut hui les protagonistes d’aquest espai.

Tot seguit hem sentit els consells que des de l’emissora municipal de Sant Vicent del Raspeig ens ha donat l’escriptora Gràcia Jiménez. Continuem endinsant-nos en el món de la poesia, però, en aquesta ocasió, ens hem centrat en la prosa poètica.

A continuació, hem rebut la visita de la nostra mestra de capçalera, Irene Alegría. En l’espai ‘Què diu la mestra?’ ens ha portat fins al CEIP Cervantes de València per a complir una missió: salvar el món.

En la segona part d”El Rall’ hem buscat el recer en ‘El racó de la banda’. Amb la nostra col·laboradora, Inma Mateu, ens hem endinsat en el pasdoble que fa de sintonia d’aquesta secció ‘Música y vinos’ amb el seu compositor, Manuel Morales Martínez.

Comparte esta publicación

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Más contenidos que puedes explorar