EL RALL (Programa complet ·13/05/2022)

Una setmana més Zequi Castellano, director d’‘El Musiquer’, l’espai produït per la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes, ens ha portat una secció plena d’efemèrides, suggeriments i bona música clàssica. Hui ens ha descobert la figura d’Estanislao Marco Valls, compositor i guitarrista de La Vall d’Uixó.

A continuació hem escoltat les propostes que els companys i companyes de la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes ens han portat perquè gaudim de totes les activitats que es fan aquest cap de setmana.

Després hem gaudit de nou de la presència del col•lectiu de dones ‘Arada’, ja que celebren el seu quint aniversari. Ens han detallat que durant hui i demà faran una ruta feminista i presentaran el primer Arxiu de Memòria amb perspectiva feminista.

En la segona part del programa, els companys de ‘Cinestèsia’, el programa produït per Ràdio Godella, han tornat a repassar l’actualitat de l’audiovisual valencià, amb esdeveniments destacats com el concurs austrohongarès de relats berlanguians i la ‘Paraula de Guionista’ de l’EDAV, l’entitat d’escriptors de l’audiovisual valencià.

Per a tancar aquesta setmana, el nostre company Salva Gómez ens ha portat, en la seua secció ‘Sona València’, un convidat molt especial: Javier Enguídanos. Es tracta d’un professional que fa 20 anys que està al capdavant de la Banda Simfònica La Lira de Xest.

Comparte esta publicación

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Más contenidos que puedes explorar