EL RALL (Programa complet ·20/04/2022)

Hui hem començat parlant del llibre editat per la Universitat Jaume I de Castelló i la Diputació de Castelló ‘Estratègies per al desenvolupament local’, que vol ser un diagnòstic en profunditat de la situació dels Agents de Desenvolupament Local a les comarques castellonenques. Hem pogut conversar amb Anabel Ejarque, tècnica de desenvolupament local al Forcall i autora del treball juntament amb Xavi Ginés i Vicent Querol.
En l’equador de la setmana Clara Laguarda ens ha tornat a acostar sons valencians en l’espai ‘A la marxeta’. Hui ens hem menjat la vida a mos redó amb el festí de cançons que ens ha preparat la nostra col•laboradora.
Tot seguit, hem obert la porta al ‘Veïnat animal’ on hui hem parlat amb Andrea Bertomeu, autora dels llibres ‘Phérroes’ i ‘Les petjades de Pelusa’ que ha arribat a aquest espai gràcies a la col•laboradora Yolanda Climent.
A continuació, i per a tancar la primera hora del programa, hem xarrat en xarxa amb Joan Borja, Ramon Mampel i Joan Olivares. Hui hem parlat del Dia del Llibre i hem descobert quin va ser el primer llibre que van tindre ells a les mans.
En la segona part d”El Rall’ hem rebut la visita del col•laborador gastronòmic Carles Galletero, que ha portat un cabàs ple de propostes i temptacions per a gaudir de les segones Pasqües amb la família i els amics. A més, Galletero ens ha presentat Xelo Peiró, autora de diversos llibres de cuina.
I Hem tancat el programa a les muntanyes de Cocentaina. Amb Ferran Albors hem parlat de les nombroses propietats del freixe i d’on el podem trobar.

Comparte esta publicación

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Más contenidos que puedes explorar