EL RALL (Programa complet ·20/05/2022)

Hui hem fet la primera parada a Castelló de la Plana, on ho tenen tot preparat perquè aquest cap de setmana ens transportem al segle XIII amb la I Recreació Històrica H’Dral-Castulonis 1233 del Museu de Castelló. Per a donar-nos-en tots els detalls hem rebut els portaveus de les empreses organitzadores Aur-Art, Antiqua Iberia i Gesta Regnorum.

Hem seguit amb el nostre Zequi Castellano, director del programa El Musiquer, produït per la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes. Amb ell hem tingut una secció plena d’efemèrides, propostes i a més hui ha vingut amb una biografia sota el braç, la de Selica Pérez Carpio, mezzosoprano valenciana.

A continuació, hem rebut més propostes culturals i d’oci, ja que des de les emissores de la XEMV ens han detallat totes les activitats de les quals podem gaudir durant aquest cap de setmana.

La següent parada de hui ens ha portat a Canals per a endinsar-nos en el Festifoto, que emplenarà de llum la nit canalina amb tallers i activitats que delectaran els amants de la fotografia.

Després hem anat a les sales de cinema gràcies als nostres companys de Cinestèsia des de Ràdio Godella. Amb ells hem repassat les guanyadores del festival Docs València, els detalls del concurs de curts de Carcaixent i l’inici del Festival Internacional de Cinema d’Alacant.

Per a acomiadar la setmana, el nostre company Salva Gómez ens ha detallat, com cada divendres, com sonen els nostres municipis. Hui hem viatjat a Alcoi amb Francisco Valor, director de la Banda Primitiva d’aquesta localitat del sud.

Comparte esta publicación

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Más contenidos que puedes explorar