EL RALL (Programa complet ·25/04/2022)

La capital del Camp de Túria ha sigut la gran protagonista del programa de hui. Hem visitat Llíria per a parlar amb l’historiador Francesc Rozalén. Sota el seu guiatge ens hem endinsat en la romeria que, any rere any, es fa en aquesta localitat a la font on, segons diu la tradició, Sant Vicent Ferrer va fer brollar aigua després d’una intensa sequera.

A més, aprofitant aquest dia de festa, Paco Garcia, regidor de Turisme de la localitat, ens ha presentat els indrets que podem visitar, els motius que els han portat a ser Ciutat Creativa de la Música per la Unesco i algunes de les rutes per a conéixer millor la història de Llíria.

I parlant de rutes, els nostres amics i companys de ‘La Ruta dels Esmorzars’ ens han portat hui al nord, a Onda, per a descobrir amb ells alguns dels esmorzars de Pasqua.

I hem tancat amb un recull de les actuacions musicals que han passat pel programa. Hem recordat el pas del trompetista albalenc Raúl Junquera, la Spanish Brass, la pianista Marisa Blanes, el cantautor Andreu Valor, acompanyat del guitarrista Ramón García, la banda de tambors del Sant Sepulcre d’Alzira i la cançó que la col•laboradora d’‘El racó de la banda’, Inma Mateu, ens va dedicar el Dia de la Dona.

Comparte esta publicación

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Más contenidos que puedes explorar