EL RALL (Programa complet ·25/05/2022)

Aquest dimecres hem iniciat el programa trencant la quarta paret i dirigint-nos a vosaltres per a parlar del 34a Edició de l’Encontre de Teatre d’Alzira. Per a fer-ho, hem rebut el regidor de cultura d’aquesta ciutat, Alfred Aranda, que a més ens ha detallat també la seua agenda estiuenca plena d’activitats.

Després hem anat ‘A la marxeta’ amb la nostra col·laboradora Clara Laguarda, que hui ens ha portat a l’estudi nous ritmes i lletres d’artistes valencians que tenen relació amb mons, l’univers i realitats que ens han fet flotar.

A continuació hem encetat la secció ‘Veïnat animal’ de Yolanda Climent, que des de Ràdio Riba-roja ha vingut acompanyada d’Elena Negueroles, fundadora d’AUPA (Adopta un perro abandonado) per a presentar-nos la campanya d’adopció de gossos que se celebrarà al Bioparc el 29 de maig.

Per a tancar la primera part de programa hem ‘Xarrat en xarxa’ amb Joan Borja, Ramon Mampel i Joan Olivares, que des de Ràdio Altea, Traiguera i Otos han conversat sobre l’espoli i l’apropiació cultural.

Per últim, hem tancat el programa amb la nostra habitual cita gastronòmica amb Carles Galletero, que ens ha descobert els millors vins i les millors coques amb el concurs de coques d’Oliva.

Comparte esta publicación

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Más contenidos que puedes explorar