EL RALL (Programa complet ·26/04/2022)

Hui hem fet la primera parada del dia a Alacant, concretament al col·legi Jesuïtes de la ciutat, on ens hem endisat en les seues aules per a descobrir el Taller Audiovisual, una assignatura que imparteixen en aquest centre educatiu que fa que l’alumnat aprenga a fer pel·lícules. Gràcies a José Ángel Verdú, coordinador del Taller Audiovisual, i Carol i Miguel, dos alumnes del centre, hem conegut aquest projecte i l’ampli palmarés de premis que els ha portat.
Després, hem tornat a la terra de les faules, a la ‘Terra Llegendària’ que ens acosta cada setmana el nostre col·laborador Juanfran Ferrándiz. Hui l’hem tingut a l’estudi Rosa Solbes d’À Punt perquè ens explicara l’origen de les històries que ens ha comentat al llarg de la temporada i la funció social que tenen.

Tot seguit hem escoltat els consells que des de l’emissora municipal de Sant Vicent del Raspeig ens ha acostat l’escriptora Gràcia Jiménez. Hem descobert les recomanacions que ens han fet els i les oients amb motiu del Dia del Llibre i hem començat a escriure textos argumentatius.

A continuació, hem rebut la visita de la nostra mestra de capçalera, Irene Alegría. En l’espai ‘Què diu la mestra?’ hem estat al col·legi Esclavas del Sagrado Corazón de Jesús, a València, per a endinsar-nos en el projecte ‘A la lluna de València’ que permet a l’alumnat descobrir la història de la ciutat.

En la segona part d”El Rall’ hem iniciat l’espai ‘El racó de la banda’. Amb la nostra col·laboradora, Inma Mateu, hem viatjat fins a Tavernes de la Valldigna per a parlar amb els responsables de la banda Societat Instructiva Musical del municipi.

Comparte esta publicación

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Más contenidos que puedes explorar