EL RALL (Programa complet ·26/05/2022)

Hui hem començat amb l’IES l’Estació d’Ontinyent, on pròximament iniciaran el rodatge del curt ‘Estem salvats’. Es tracta del premi del Concurs de Guió Any Berlanga, celebrat per a commemorar el centenari del naixement del cineasta valencià, convocat per Escola Valenciana i À Punt.

Com cada dijous, ens hem fet un aperitiu amb vosaltres, hui històric, perquè Vicent Baydal ens ha detallat la recerca que ha fet el professor Rafael Roca de la Universitat de València sobre col·lectius marginals a l’època foral.

Després hem seguit amb els nostres ‘Il·lustres municipals’, hui amb una convidada paternera de luxe: la fotoperiodista Eva Máñez. Ella combina l’activisme amb la seua professió, i hui inaugura l’exposició ‘València, cor d’horta i mar’ amb professionals com Laura Peña a La Rambleta.

A continuació hem conegut els xiquets i les xiquetes del nostre territori amb les ‘Tertúlies escolars’, hui des del col·legi L’Alcocera, a Polinyà de Xúquer, la Ribera Baixa, des d’on ens han explicat les iniciatives que porten a terme.

En la segona part del programa, Elisa Moragón a la seua secció ‘Ecosfera’ ens ha endinsat en el projecte Boscoleta, una escola de natura de la qual ens ha parlat José Alemany, d’Interpreta Natura.

Hem tancat amb la Federació Valenciana de Municipis i Províncies, ja que hem viatjat a Castelló, on estan celebrant les jornades d’instruments autonòmics en matèria de disciplina urbanística, organitzades conjuntament amb l’Agència Valenciana de protecció del Territori. El director d’aquesta institució, Manolo Civera, ens n’ha concretat tots els detalls.

Comparte esta publicación

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Más contenidos que puedes explorar