EL RALL (Programa complet ·27/05/2022)

Per a tancar la setmana, hem fet la primera parada amb l’inici de la ruta estiuenca amb més marxa gràcies als festivals. Concretament, des de Ràdio Manises ens han presentat la quarta edició del Manises Ràdio Fest. Per a descobrir-nos-en tots els detalls hem rebut Pablo Sabariego, responsable de producció de l’esdeveniment.
Hem continuat amb música gràcies a Zequi Castellano i el seu Musiquer, el programa produït per la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes. Hui ens ha parlat d’efemèrides, però també ens ha descobert les curiositats de l’himne d’Alboraig i el personatge de José María Cervera Lloret, director d’orquestra valencià.
Un divendres més, els companys i les companyes de la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes ens han acostat totes les propostes que tenen per al cap de setmana.
Després ens hem traslladat al castell de Santa Bàrbara d’Alacant, on ens hem endinsat en la seua exposició de ninots diabòlics, que sota el títol ‘Evil Toys’ recorden les pel•lícules més terrorífiques i els seus protagonistes.
En la segona part del programa hem conegut les novetats del cinema amb els companys de ‘Cinestèsia’, que des de Ràdio Godella ens han parlat hui del Festival de Cine d’Alacant, a més d’oferir-nos una entrevista a Josep Arbiol, director del festival ‘Pantalla Alboraig’.
Per últim, hem descobert com sona Paiporta i El Perelló, primerament amb Jaume Iborra, director de la Unió Musical de Paiporta, i després ens hem endinsat amb Víctor Pérez al ‘Music Fest’ de la Fira de la Tomaca, organitzat pel consistori perellonenc i Fotur.

Comparte esta publicación

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Más contenidos que puedes explorar