EL RALL (Programa complet ·28/06/2022)

Hem fet la primera parada a Bunyol, on hui arranca una nova edició de la singular iniciativa denominada ESMUMBU o Escola de Músiques del Món, un projecte que busca combatre la xenofòbia i el racisme a través d’un dels principals símbols d’identitat del poble: la música.

Un dimarts més hem tornat a la terra de les faules gràcies al nostre buscador d’històries Juan Fran Ferràndiz, que juntament amb el mestre rondaller d’Alcoi, Jordi Raúl Verdú, ens han traslladat a Petrer per a contar-nos la rondalla ‘El llop carboner’.

Després ens hem submergit en el món de l’escriptura gràcies a Gràcia Jiménez. Hui la nostra col·laboradora ens ha llegit alguns dels reptes que més ens han agradat i ha fet un repàs dels temes que ens ha plantejat al llarg de la temporada. A més, ens ha fet partícips de l’últim repte: Llig, escriu i viu!

A continuació, i per a tancar la primera hora, hem tornat al col·le. Amb el curs escolar ja acabat, hem fet un balanç de tots els centres i protagonistes que hem conegut al llarg de la temporada amb la nostra mestra de capçalera, Irene Alegría.

I hem tancat el programa visitant ‘El Racó de la banda’, que hui ens rebia amb un pastís i 75 espelmes, una per cada any que compleix la Unió Artística Musical d’Ontinyent.

Comparte esta publicación

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Más contenidos que puedes explorar