EL RALL (Programa complet ·29/04/2022)

Hui hem fet la primera parada a Broadway perquè demà la localitat de Pego celebrarà per fi la segona edició del Festival d’Arts Escèniques de la població que estava previst per a commemorar el Carnestoltes i que té el teatre musical com a principal protagonista. Des de les set i mitja de la vesprada, la gent que acudisca a la cita, podrà fer un recorregut pels huit espais escènics preparats on descobriran la història del teatre musical i s’endinsaran en el món d’obres com ‘Chicago’ o ‘Mamma Mia!’.

Després, com cada divendres, la música clàssica ha arribat a aquest estudi amb el director d”El musiquer’, Zequi Castellano. Hui ha arribat carregat d’efemèrides, de propostes culturals i ens ha repassat la biografia de l’organista i compositor de música barroca Joan Baptista Cabanilles.

Tot seguit hem rebut les propostes que ens llancen des de diferents punts del territori les companyes i els companys de la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes.

A continuació vos hem proposat una iniciativa titulada ‘Xilòfag’, una trobada que se celebra aquest cap de setmana a Vilafranca en la qual es fusionen gastronomia i literatura.

En la segona part del programa, amb els companys de ‘Cinestèsia’ hem revisat l’actualitat cinematogràfica valenciana que passa pel Festival Alacant Cinema, el rodatge de la nova pel·lícula de la valenciana Claudia Pinto i el projecte valencià de Pangatur Animation ‘Los guardianes de la justicia’.

I hem tancat el programa i la setmana amb música i descobrint com sonen els nostres pobles en l’espai ‘Sona València’. Hui, gràcies al col·laborador Salva Gómez, hem descobert com sona Bunyol amb el director de l’Harmònica, Saúl Gómez.

Comparte esta publicación

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Más contenidos que puedes explorar